Home » Събития

Събития

Предстоящи събития:

 

„Всеки един човек е резервоар на потенциал и всеки трябва да има равен шанс да го развие!“ – Иво Топалов

Минали събития


АКАДЕМИЯ НА УСПЕХА

Обучението, което усмихва хората! от Иво ТопаловAkademia Uspeh New


ангели и демони - двете страни на медалаУниверситет на успеха №8: Две дами + една мечта = успешен бизнес в България!

На 10 –ти май в Университет на успеха:

Малко хора живеят мечтите си, а още по-малко успяват да ги превърнат в професия или бизнес.

В поредното издание на Университет на успеха гостува двоен чар. Павлина и Калина от туристическа агенция „Аполо“ са успешни бизнес дами, чиято любов – пътуванията по света – се е превърнала от мечта в успешен бизнес с много и верни служители и устойчиво развитие за повече от 16 години, с покорени дестинации по целия свят и създадени безброй приятели.

Наричат ги „креативните и стилни дами на българския туризъм“. Мислят извън кутията, имат невероятно чувство за хумор, намират нестандартни решения и излъчват рядък позитивизъм. Посетили са над 70 страни, спечелили са европейски проект и гледат на живота позитивно и с чувство за хумор!

Елате на 10 май (вторник) да научите:

– тяхната тайна на успеха;

– какво е да си жена в бизнеса, а две жени?

– как се разширяваш по време на криза?

– колко струват грешките и защо когато си купиш автобус на кредит трябва да се плащат 12 вноски годишно, а не само 1

– защо е важно да се вземат единни решения и каква е ролята на партньорите в общите начинания?

ВНИМАНИЕ: Всеки един от гостите ни тази вечер ще има възможността да си тръгне и с награда – уикенд за двама до дестинация-изненада в България. Името на късметлията ще изтеглим от присъстващите с томбола в края на събитието. (всеки дошъл дори с чужда регистрация ще може да се регистрира на място за участие в томболата).

Регистрация: http://www.master-academy.org/event.html 

Иво Топалов и Георги Бърдаров - УУниверситет на успеха

_________________

28.05.2016 г – 17.30 часа – Автографи н а щанд на ИК Хермес на Международен Панаир на Книгата в НДК

Изчакайта за допълнителна информация, но в общи линии ще бъда там, ще можем да си поговорим за книги (мои или чужди), литература, живота, вселената и всичко останало! Заповядайте, ще се радвам да си поговорим!


23.03.2016 г., 19 ч. кино Влайкова – Университет на успеха – За въодушевлението и сбъдването на мечтите: едно пътешествие към откритията и успеха на един учен

Иво Топалов и Георги Бърдаров - УУниверситет на успеха

На 23 –ти март в Университет на успеха:

Някои го наричат„българският Индиана Джоунс“ други настръхват само при споменаване на името му, нопътешественикът-археолог Николай Овчаров проправя своя път със смело сърце.

Може ли търсенето в миналото да ни покаже пътя към успеха? Какво може да намери човек, ако открие паметник на културата и колко далеч трябва да отиде, за да намери себе си?

Един откровен разговор за успеха, търсенията, връзката между минало, настояще и бъдеще, пътуването към съкровеното и важните неща в живота.

Или както пише в анотацията на една от многобройните му книги: „как мечтата се превръщав реалност, как неуспехите не са повод за униние, а за ново, още по-въодушевено начало.“

Ученият проф. Николай Овчаров идва на гости в Университет на успехашоуто, което си е поставило за цел да докаже, че успеха е възможен и постижим в България, както и да покаже практически пътя към него!


21.01.2016 г., 19 ч. кино Влайкова – Университет на успеха – Здравето като ключ към успеха

Иво Топалов и Георги Бърдаров - УУниверситет на успеха

Университет на успеха е проект на Мастер Академи (моята компания), в който заедно с екипът каним успели българи да разкажат за успеха си. Целта ни е да покажем, че успех в България е не само възможен, но е желателно да се превърне в мисия за всеки от нас.

Иво Топалов, д-р Емилова на гости в Университет на успехаТози път гост ще ни бъде световноизвестната лекарка д-р Емилова, чиято клиника за детоксикация бе обявена през 2014-та за една от 6-те най-добри в света от вестник Ню Йорк Таймс. Тя е тръгнала от една маломерна варненска боксониера и е оцеляла след няколко правителства и кризи.

Елате да чуете историята на успеха на един достоен човек. За повече информация, предварителна регистрация и билети: http://www.master-academy.org/event.html

Със специалното участие на лекторът в клиника Емилова, екологът-биолог и специалист по устойчиво хранене – Веселин Станков!


Водещи: Аз Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров, победител в първото интелектуално риалити в България „Ръкописът“ по БНТ.

13.12.2015 г. – Среща с читатели и възможност за разговор на коледния панаир на книгата в НДК:

Коледа наближава и идва и традиционния панаир на книгата в НДК. Аз лично ще използвам, за да се запася с подаръци за празниците. Също така, ще бъда и на щанда на издателите ми. Официално в неделя, а неофициално – всеки ден по делнично време за по няколко часа – вероятно следобед.

Ако имате път – обадете се да поговорим!

Иво Топалов на панаира на книгата