Home » Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората

Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората

Академия на успеха

Пъзелът

Капанът

Щастие за начинаещи

и

Обучението, което усмихва хората! от Иво Топалов

Тази стрсаница предстои да бъде ъпдейтната с най-новата информация за обученията. Благодаря за търпението.

Информацията по-долу служи само за справка.Header Akademia Uspeh Small


Това обучение не е насочено към хората, които искат да имат успех и да им е удобно по едно и също време.


Не е насочено и към хора, които не са готови да прегърнат промяната.


Също така, ако сте от хората, които търсят „магическото“ обучение на „всичкознаещ“ лектор, единствен притежател на „магическа“ пръчка или цяр, не четете нататък.


Това обучение е насочено към хората, които искат да поемат посоката на своя живот, връзки и резултати в собствените си ръце.


То е за хората, които искат да поемат кормилото, отговорността и да се изправят пред мечтите си.


„Академия на успеха“ е първото по рода си 30-дневно предизвикателство към самия теб, а това е първото издание на този формат.


В рамките на 8 срещи през месец юни ще си говорим за това:

 • Какво е воля, как се изгражда и употребява, за да задържим промяната, която искаме да направим
 • Как да изберем достатъчно малка промяна, която да ни донесе достатъчно големи резултати
 • Каква е ролята на личната отговорност
 • Силата на емоциите и базово справяне с тях
 • Какво означава „съзнателни“ избори и как да ги правим
 • Как да повишим личната си ефективност
 • Каква е ролята и връзката между емоциите, тялото и интелекта
 • и още…Това е едно едномесечно обучение, което ще помогне да сбъднеш едно свое желание, но и ще те остави с инструменти, които да използваш в бъдеще и да постигнеш това, към което всеки един от нас се стреми – да бъде най-добрата версия на себе си!

Готов ли си да тръгнеш по пътя?

Ефективността на обучението се крие в специално разработения му формат – 2 срещи седмично в продължение на цял месец. Това ще ти позволи да вземеш максимума от всичко научено – ще имаш възможността да изпробваш и приложиш всеки инструмент, както в сигурната среда на залата, така и, ако решиш, в реалния живот, преди да преминеш към следващата стъпка. А както всички знаем – най-добрият учител е личният опит, а единствения начин за учене е самото преживяване!


Създадохме този формат, защото искаме не просто да направим поредното „напомпващо“ обучение, което да мотивира хората, и след няколко дни или седмици отново да се чувстват изгубени и да имат нужда от нова „доза“ мотивация. Ние се ориентираме към дълготрайни резултати.


На база нашия опит и множеството обучения в различни сфери, които организирахме, установихме, че човек получава многократно по-високи и дълготрайни резултати, когато разделим „големия урок“ на по-малки ключови елементи и те се прилагат поетапно и целенасочено, за да станат част от нас. А в крайна сметка, всички ние искаме положителната промяна да се задържи у нас, след като преминем дадено обучение, нали?


„Академия на успеха“ е подходяща, както за хора, които вече са посещавали различни обучения, така и за хора, за които това ще бъде първото.


Поздравяваме те предварително за решението да посветиш това време на себе си! Защото първата крачка е най-трудна и именно тя отличава успешните!


Дати: 4- ти, 7-ми, 11-ти, 13-ти, 18-ти, 21-ви, 25-ти юни, както и 2-ри юли


Продължителност: 18:30-21:30 ч. (часът на приключване е ориентировъчен)

Място на провеждане: Компютърна Академия IT Step, бул. Александър Стамболийски 55,  ет. 7


Внимание! Това е нашето пилотно и първо издание, затова решихме да го направим на изключително специална цена:

179 лв.       119 лв. при записване до 04.05.2018

Цената включва:

 • Участие във всички срещи на живо
 • Достъп до затворена Facebook група, създадена специално за участниците в „Академия на успеха“
 • Специално разрботени за обучението материали и инструменти

„Всеки един човек е резервоар на потенциал и всеки трябва да има равен шанс да го развие!“ – Иво Топалов


buton_register


За повече информация:

тел.: +359 878 16 11 49

имейл: office@master-academy.org


За лектора:

Ivo_SouthPark-42

Иво Топалов е обучител, писател, с два издадени художествени романа от ИК „Хермес“,  и предприемач. От 2009 година, той има в портфолиото си множество клиенти за частни консултации и множество корпоративни обучения, сред които изпъкват клиенти като Esky.bg, HP Enterprise, Opel, Buleкo, Medical Dent, Top Express 2000, Baker Tilly– България, ТА Аполо и мн. други.

Иво също е участвал  в множество проекти за развитие на хората в компани като Първа инвестиционна банка, Райфайзенбанк, Лукойл Нефтохим и много други. Бил е мотивационен говорител и редактор отдел „Личностно развитие“ в голямо българско издателство. Организира и съорганизира събития, фокуса на които е в сферата на личностното развитие, които са били посетени от повече от 3 500 човека. Сред тях са уникалните формати „Майстор на думите“, Университет на успеха“ и  „Ден на позитивното мислене“.

Води курс по „Презентационно и словесно майсторство“ съвместно с писателя и учен доц. Д-р Георги Бърдаров, като курсът вече има 11 издания в рамките на 2 години.

От лектора:

„Наскоро, в момент на неувереност, си зададох въпроса „Кой съм аз, че да уча хората как да живеят?“  Не, аз не искам и нямам правото да уча никого как да живее. Аз искам да предам знанията и уменията, които съм натрупал. Провокира ме един приятел, който наскоро ми каза, че ще бъда страшен егоист, ако не споделям знанията си и оставя всичко за себе си. Егото ми се погали. Но си помислих, че може и да има известно право, понеже съм стигнал до някои работещи принципи.

Участвал съм в безброй обучения за личностно развитие в различни страни – инвестирал съм много пари, време и работа в себе си. Изчел съм стотици книги за психология и личностно развитие, както когато бях редактор, така и преди и след това. Но това не е важното.

Важното е другото, това, което обикновено остава неизказано. Например, успях да преодолея себе си и звъннах на приятел, с когото бяхме скарани и не си бяхме говорили 17 години, за да му се извиня. Отидох да живея 6 месеца в апартамент пълен с хлебарки, само защото имах панически страх и исках да се справя с него. Защо това е важно? Защото аз вярвам, че ако не си изпитал нещо, то нямаш право да говориш за това, а още повече да караш другите да го правят.

Така заставам пред вас, да водя това обучение:

 • защото съм тествал всичко върху себе си, преди да заявя, че работи
 • защото няма нито едно упражнение, което да не е минало през личния ми опит.

Всичко това, което съм днес, съм го постигнал с много труд и работа върху себе си. Изпробвал съм наученото от книгите и от обученията в собствения си живот, докато разбера кое работи за мен и кое не.

Благодарение на обученията, които съм водил до момента, разбрах, че дори универсалните принципи, които могат да помогнат на всеки, трябва да бъдат пречупени през личния опит на всеки човек. Затова и създадохме формат, в който хората да имат възможността да осмислят наученото след всяка сесия, да го „тестват“ и чак след това да преминат към следващата стъпка.“

„Академия на успеха“ е най-новият проект на Master Academy. Побързай и се запиши сега, защото броят на участниците в пилотното издание е ограничен!

Бъди сред първите, завършили „Академията“!


save a spot now button

Отзиви от участници в предишни обучения, водени от Иво Топалов:


Iliyana Success Academy smallИлияна Тасева

„Запознах се с Иво Топалов преди 2 години, когато се записах на курс по „Презентационно и словесно майсторство“. За мен това изживяване беше магия. Преминах и второто ниво на курса, завладяна от атмосферата, която Иво умее да създава. Присъствала съм на редица негови участия като лектор и обучител и съм научила много важни за мен неща, както в личен, така и в бизнес план.Неминуемо с времето опознах Иво и като човек. Той е една харизматична личност. Умее да те зарази с идеите си и да те вдъхнови за действия! Накратко, страхотен човек и уникален професионалист в това, което прави.“


Victor Success Academy smallВиктор Василев

Много се радвам, че познавам Иво Топалов. За мен Иво е преди всичко един от малкото българи с големи сърца. Много добър приятел и мой учител в презентационното майсторство. Всички обучения са били много качествени и забавни преживявания. Личното ми мнение винаги е било доста критично и това дълги години ме е ограничавало да науча нови неща. Благодарение на Иво аз се отворих да бъда ученик отново. Разбрах, че колкото и да знам винаги мога да покача следващото ниво. Истински професионалист с нещата, които се е захванал и винаги всичко е било на световно ниво. Благодаря!


Magi Akademia an uspeha smallМагдалена Петрова„През 2017 година изкарах първо и второ ниво на курса „Презентационно и словесно майсторство “.  Преди това бях карала други курсове за презентации, а освен това имах и доста изяви пред публика и в началото, като записах курса бях с нагласата, че няма кой знае какво толкова ново да науча, но не беше така, определено имаше какво да се научи. Много ми допадна структурата на курса, теорията и практичните съвети, които ни дадоха преподавателите, много от тези съвети можеше да ги използваме не само на сцената, а и в реалният живот и в комуникацията ни с хората около нас.Второто ниво на курса беше невероятно, изцяло практично насочено и всеки път ни очакваха различни и много предизвикателни и  интересни задачи.Наученото и преживяванията по време на курса много ми хареса, затова препоръчах курса и на приятеля ми, който тази година изкара първо ниво. Той определено беше много впечатлен от опита и знанията, които получи, а също така и от професионализма, ораторските, търговските и психологически умения на преподавателите. След  първото ниво, той помоли Иво Топалов да му стане ментор и да  му помогне да развие потенциала си, да излезе от комфортната си зона, да се пребори с ограниченията, които сам си поставя и да постигне целта си, а именно да работи мечтаната от него професия.“

Petya Genkova SmallПетя ГенковаЗа първи път присъствах на събитие  на Иво Топалов през 2015г., когато посетих курса по „Презентационно майсторство и ораторски умения”. Иво e човек, който знае много, споделя наистина преживяни истории, а не суха теория, спонтанен, земен и забавен.През 2017 година, отново посетих курса по „Презентационно майсторство”, не защото ми се налага да презентирам, а защото се нуждаех от малко житейско вдъхновение.  Когато разбрах, че ще организира курс за личностно развитие, му казах, че искам да съм първата записана. Вярвам, че новият курс ще бъде полезен, предизвикващ, уникален и вдъхновяващ. Не на последно място искам да похваля и двете книги, които Иво е написал: „Полетът на орела” и „Докторът”. Мой фаворит определено е  „Докторът”, в която се говори за силата и неограничените възможности на човешкия ум, теми, към които Иво винаги се връща отново и отново защото „Всичко е психика” и „ Възможностите на ума са неограничени”.Колкото по-скоро осъзнаем това, толкова по-добре. Благодаря ти, Иво и до скоро !


buton_register