Home » Не ни търсете

Не ни търсете

Нова книга от Иво е на път...

Тук можеш да видиш информация за новата книга „Не ни търсете и други истории, които изумиха света“ като дата на публикуване, къде може да се намери, физическа премиера и т.н. Информацията ще се обновява периодично.

За книгата

Една книга за любознателните умове от всички възрасти! Едни от най-любопитните мистерии, съвпадения и куриози от ерата на Интернет и света извън Интернет.

 

Всяка една от тези истории е имала поне милион гледания, милион четения или милион продадени вестници! Всяка! А тук са събрани 17 такива на едно място! И още две бонус!

 

И да знаеш, че ако ти е интересно да научаваш разни неща, това не означава, че си нърд. А ако случайно си запомнил много факти не си гийк. Просто ти е интересно. И ти си ОК.

 

И е готино да не си като останалите.

 

Уверявам те, светът отново може да бъде мистериозен и интересен.

 

Защото истинският свят е по-интересен от фантазиите на който и да бил писател. Затова и тази книга е нехудожествена и всичко в нея наистина се е случило.

 

Тази книга е идеален подарък, но също така – не е за всеки. Ако възнамеряваш да закупите тази книга за друг човек, тогава се съобрази със следното:

 

Това е книга за интелигентни хора. 

Може да са четящи, може и да са били четящи, но отдавна да са спрели. Възможно е тази книга да бъде интересна и тинейджъри или юноши, стига да имат любознателен ум.

 

Книгата със сигурност не е за агресивни или отчаяни хора, макар в нея някой може и да намери надежда.

Освен това, книгата задава много повече въпроси, отколкото дава отговори, защото целта й е такава – да бъде интересна, да буди, да е любопитна.

 Възможно е липсата на някои отговори да остави някой неудовлетворен, но със сигурност умът на интелигентния човек би се насладил на мистерията и на въпросите.

Време за четене...

Предварителни поръчки - окажи подкрепа

Засега целта е книгата да излезе около 20 февруари, 2022 г. Това нее  окончателно. Цената ще е около 20 лв, но и това не е окончателно. Сигурно ще има и премиера (ако условията позволяват).

Но ако искаш да ме подкрепиш и поръчаш предварително тук поръчаш от тук, обещавам да имаш личен автограф, още преди книгата да се появи в книжарниците или да има официална премиера!

Ако искаш да направиш специален подарък на някого книгата – тогава в Забележки напиши за кого е и автографът ще е за човекът.

Благодаря ти от сърце!

Име (задължително)

Email (задължително)

Телефон за връзка (задължително)

Адрес (задължително)

Моля изберете опция за доставка
Доставка в София (лична)Доставка в страната с Куриер (до офис на Еконт - моля уточнете в забележки)Доставка в чужбина (по запитване и в зависимост от страната)

Забележки и допълнителни указания за доставка