Home » Експеримент » Промяната

Промяната

Блогът, който усмихва хората се променя... ...отново 🙂

Слушай аудио на тази статия от тук

Много неща могат да се кажат за промяната. Всичко се променя. Нищо не остава същото.

Скоро си мислех, че когато взимаме решения се променяме, когато не взимаме решения пак се променяме, а на всичко отгоре – всичко около нас се променя също, независимо от нас и нашите желания.

Време и „Блогът, който усмихва хората“ (БКУХ) отново да се промени. Защо казвам отново? Защото се е случвало преди разбира се. И то многократно. Надявам се сега съдържанието да запази качествата си, а на това отгоре да стане и още по-интересно.

И така, какви са промените:

1. Нов дизайн

Дизайнът не е съвсем нов, но вече ще бъде лесно достъпен и адаптивен към мобилни устройства. От друга страна постовете ще имат повече картинки и ще бъдат по-четими. Промяна, която отдавна трябваше да направя.

2. Аудио

Най-голямата промяна е, че вече ще можеш да слушаш новите статии (надявам се да пробваш с тази 🙂 ). Ако има интерес, ще направя и някои от старите. Идеята ми хрумна, когато един от любимите ми психологически журнали вкара такава опция и любимите ми статии станаха достъпни и в колата. Не само това, ами можех и да ги слушам на различна скорост.

Мисля, че това е нещо, което ще бъде много оценено, особено в забързаното ежедневие… (клише, което трябва все по-рядко да използваме и става все по-спорно с всички кризи и пандемии, които са ни на главата, но… 🙂  )

3. Пространство за четене и книги

Всичко свързано с различните събития, обучения и консултации се мести на сайта на фирмата ми (www.master-academy.org). В това отношение също съм замислил големи промени, но те ще станат ясни едва след нова година.

Това означава, че БКУХ остава единствено място за интересни четива и споделяния. Разбира се ще има място и за книги.

4. Тематична насоченост

Преди силен уклон имаше към личностното развитие. Сега, макар любовта ми към темата да е по-силна от всякога, смятам да включвам и други любопитни теми от всички области на живота, може и по читателски препоръки. Защото интересното от света не се изчерпва до личностното развитие.

И така, за това се сещам в момента. И стига толкова. Просто като за начало, искам да ти дам представа как ще изглежда новото съдържание на БКУХ и искрено се надявам да ти хареса.

Ако искаш да получаваш новини и ново съдържание всяка седмица, запиши се за бюлетинът, това в скоро време ще се превърне в приоритетния начин на достигане до съдържанието на БКУХ.

Хубав ден и усмивки!

Иво.

Comments are closed.