Home » Презентационни умения

Презентационни умения

Презентационно и словесно майсторство

Този практически насочен курс e създаден и воден съвместно от трикратния безапелационен победител в състезанието за оратори и презентатори „Майстор на думите“ и автор на най-четения български разказ в интернет „За петата ракия или колко е хубав живота“, доц. д-р Георги Бърдаров и от мен писателя Иво Топалов, обучител, бизнес треньор, предприемач и създател на формата „Майстор на думите“.

Защо го направихме и за кого:

При условие, че по всяко време и във всяка ситуация, ние презентираме, то курсът е насочен към всички, които искат да започнат да правят впечатление и запомнящи се презентации (независимо дали става въпрос за продукт, идея или дори за самите тях), да усвоят умението да говорят пред публика или в големи компании, да се научат да разказват истории . Освен това, знанието е предназначено за всички, които се страхуват от внимание и публика или сцена, но искат или им се налага да правят професионални презентации.

Завършилите курса, които се справят с поставената им задача ще получат сертификат от моята фирма Master Academy Ltd.

За словото и презентациите:

От древни времена умението да се говори публично и да се разказват истории е било едно от най-ценените. Хората са четяли книги публично, пеели са епоси, поставяли са пиеси. В днешно време съществуват хиляди начини една история да достигне до нас. От пълнометражни филми, пълни с 3D анимация и ефекти, прекрасни книги и разкази, отпечатвани в хилядни тиражи, до пъстри мини-клипчета в социалните мрежи.

Това са прекрасни преживявания, но поставят сериозни предизвикателства пред всички, които преодоляват страха си и застават на живо на сцената, пред многобройна аудитория или дори само пред един човек. Те трябва да бъдат интересни и да се борят за вниманието на хора, които са свикнали да посягат към дистанционното или малкото хиксче в горния десен край на екрана на компютъра в момента, в който нещо не им допадне. Звучи трудно, нали?

Добрата новина е, че човешките същества са създадени да се учат и всички необходими умения, за да постигнем блестящо представяне на сцената, могат да бъдат придобити и то сравнително лесно.

За допълнителна информация, актуални дати, цени и записване: http://www.master-academy.org/prezent.html (при записване ще получите един въпросник – моля попълнете го и ни го изпратете според инструкциите, които ще получите).

Курс по презентационни умения, Словесно майсторство, Презентации, Обучения