Home » Група по личностно развитие

Група по личностно развитие

личностно развитие
Твоят шанс за съществена и устойчива промяна!

 

Защо реших да пробваме тази група?

Няма обучение в света, което да даде дълготраен резултат без личното посвещение и решителна последователност на човек. Ключът е в нас самите и винаги е бил там. Не е в някое гуру, нито в система (признавам, че те могат да улесняват).

Маркетингът и състезанието за внимание карат хората да търсят краткосрочни решения на проблеми, които са с тях цял живот. А хората, които са от другата страна, обещават нереалистични резултати и срокове.

На повърхността изглежда възможно, но накрая всички остават недоволни.

Устойчивата промяна е резултат на нещо друго. Тя е резултат на посвещението, което имаме към себе си, собственото ни желание да се развиваме и последователността, на която сме готови в преследване на целите ни. Както и на това докъде сме готови да отидем.

Времето, което отделяме на личностно развитие, е право пропорционално на посвещението ни към самите нас и към най-големия ни успех.

За какво става въпрос?

Това е една четиримесечна група. Пилотна. Никога не е правена преди.

Ангажиментът е за две срещи на месец – всяка първа и трета сряда от месеца. 

Три часа посветени на мен самия, в група от хора със сходен интерес към личностното развитие, в безопасна среда на подкрепа, преследващи цели, които сами сме си поставили.

Каква е тази група и какво ще се случва?

Това е група от максимум 12 човека.

Ще се случват дискусии за индивидуални цели, кратки упражнения, подкрепа, споделяне и взаимно учене.

За кого е групата?

Групата не е за начинаещи (освен ако не успеете да ни убедите, че сте готови да работите сериозно над себе си).

Тоест, ако сте се интересували от личностно развитие, ако сте успели да постигнете някакъв резултат или сте усетили силно подобрение, което после сте загубили, това е мястото за вас. Това е място, където ще намерите подкрепа да вървите към собствените си цели и да търсите собственото си израстване.

Как да се запиша?

Не приемаме всеки. Търсим хора, които наистина искат да работят над себе си, в една от сферите на личностно развитие и са готови да го заявят пред групата и да поемат пред другите членове отговорност за собствените си резултати.

Именно затова има въпросник. Моля, попълнете въпросника по-долу. След като разгледам кандидатурата ви, одобрените ще бъдат приети по реда на подаване на техните кандидатури. Ще се свържа само с одобрените кандидати, за да им дам часовете и мястото на срещата.

Каква е цената?

Тъй като това е пилотна група, цената ще бъде далеч под очакваното и ще важи само за този път.

Първото посещение е безплатно.

Цената на две посещения за месеца е ХХ лв.

Ако заплатите всичко до края на групата, който се предвижда да бъде на 17.06.2020 г., тогава има специална отстъпка и цената става: ХХХ лв.

Благодаря предварително на всички желаещи, които изпратят кандидатурите си!

Усмихнат ден!