Приятели

На тази страница искам да публикувам линкове към работите на мои приятели, както и към сайтове, които смятам, че си заслужават да бъдат следени и четени. Надявам се да ви допадне изборът ми:

_______________________

  Здрава история е сайтът на Емилия Цанева. В него можете да прочетете както интересни интервюта, така и множество съвети и интересни разсъждения. Темите варират от психотерапия и здравословно хранене, до взаимоотношения, сексуалност и др. Горещо препоръчвам!

Приятели на Иво Топалов - Емилия Цанева от Здрава История

_______________________QuickMaster (c) е сайт за блендери с прикачена блог част, която все още се разработва. Всъщност имам много голямо участие в този проект: Блндери Quickmaster (c) от Иво Топалов

_______________________Master Academy Ltd. е моята фирма. С много мечти я регистрирахме през 2011 г. Сега чрез нея правим обучения, тимбилдинги, консултиране и организационно сканиране, а понякога организирам и семинари.

Кои хора са в нашия екип можете да видите тук.

Имаме и открито обучение по презентационни умения, което водим с моя колега и близък приятел доц д-р Георги Бърдаров.

Чрез академията организирахме и Университет на успеха – шоу, в което успели българи и хора избрали да живеят в България разказваха за своя успех и имаше 7 издания през 2016 г. Целта ни бе да покажем, че в България не само е възможно да се успее, но дори е задължително, за да можем да помогнем на страната си и на своите близки.

Мастер Академи - обучителна компания от Иво Топалов  

Бюлетин

Запиши се в бюлетина, за да:

- научаваш пръв за новите статии и съдържание на Блогът, който усмихва хората
- да получиш веднага комикс за новогодишната резолюция
- да изразиш по този начин своята подкрепа към моите начинания и инициативи (Благодаря ти предварително)

Име (задължително)

Email (задължително)

 Искам да получавам поща от БКУХ

Фейсбук