Home » Приятели

Приятели

На тази страница искам да публикувам линкове към работите на мои приятели, както и към сайтове, които смятам, че си заслужават да бъдат следени и четени. Надявам се да ви допадне изборът ми:

_______________________

 

Здрава история е сайтът на Емилия Цанева. В него можете да прочетете както интересни интервюта, така и множество съвети и интересни разсъждения. Темите варират от психотерапия и здравословно хранене, до взаимоотношения, сексуалност и др. Горещо препоръчвам!


Приятели на Иво Топалов - Емилия Цанева от Здрава История

_______________________QuickMaster (c) е сайт за блендери с прикачена блог част, която все още се разработва. Всъщност имам много голямо участие в този проект:

Блндери Quickmaster (c) от Иво Топалов


_______________________Master Academy Ltd. е моята фирма. С много мечти я регистрирахме през 2011 г. Сега чрез нея правим обучения, тимбилдинги, консултиране и организационно сканиране, а понякога организирам и семинари.Кои хора са в нашия екип можете да видите тук.Имаме и открито обучение по презентационни умения, което водим с моя колега и близък приятел доц д-р Георги Бърдаров.


Чрез академията организирахме и Университет на успеха – шоу, в което успели българи и хора избрали да живеят в България разказваха за своя успех и имаше 7 издания през 2016 г. Целта ни бе да покажем, че в България не само е възможно да се успее, но дори е задължително, за да можем да помогнем на страната си и на своите близки.


Мастер Академи - обучителна компания от Иво Топалов